tirsdag 12. januar 2016

OneNote Class Notebook

Nå er vi snart ved slutten av 1.halvår og elevene skal ha sin obligatoriske underveisvurdering. Halvårplaner og oppgaver revideres og videreutvikles. Januar er en svært hektisk måned i videregående skole med alle disse oppgavene på toppen av selve undervisningen. 
Dette skoleåret er vi igang med Class Notebook i OneNote. Etter noen utfordringer underveis med Office 365 og brukerrettigheter i fylket sitter jeg nå igjen med mange gode erfaringer i bruken av verktøyet. Og i det hektiske januararbeidet sparer jeg mye tid og krefter siden det meste av læringsarbeidet er samlet i OneNote boka.
Den største fordelen med Class Notebook er at alle elevene med sitt arbeid og aktuelle fag/lærere er samlet i en bok. Boken har ulike inndelinger der alle kan samarbeide/samskrive og inndelinger hvor kun lærer kan publisere. 
En annen fin ting er det systematiske arbeidet med sider og bruken av koblinger. Periodeplaner kobles enkelt til oppgavetekster, kompetansemål og teori. Se bildet under.


I really like Class Notebook in OneNote, especially the way students work and all class teachers collaborate, collect all learning lessons and tasks in one book.
I also enjoy making plans for my lessons and periods by linking the different tasks, theory and goals from different pages, se the picture above. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar